SoftZone - Extending your virtual horizon, companie software Pentru stabilirea unei intalniri va rugam sa ne contactati:
office@softzone.ro

English English
ISOtop Enterprise - Aplicatie ERP, sistem integrat ISOtop Enterprise - inchiriere Aplicatie ERP, sistem integrat

Produse

ISOtop Enterprise - sistem integrat de gestiune si management

Sistemul ISOtop Enterprise se adreseaza companiilor din toate domeniile de activitate, atat pentru cele orientate pe productie, cat si celor din domeniul serviciilor. Ca si strategie de optimizare a tuturor proceselor si activitatiilor se asigura controlul eficient si strict al afacerii, al tuturor costurilor si eliminarea pierderilor, oferindu-se astfel o imagine de ansamblu.

Mai multe detalii gasiti aici.

AGImob - gestiunea ofertelor imobiliare

Instrument complex de gestiune a ofertelor imobiliare destinat exclusiv agentiilor imobiliare. Programul ofera toate facilitatile de filtrare si selectare a ofertelor, precum si listarea lor spre a fi prezentate clientilor sau in format pregatit spre publicare in mass media.

Prin conectare la Internet ofertele selectate pot fi exportate pe site-ul Baia Mare Online si pe site-ul propriu gazduit ca un subdomeniu al bmo.ro care este automat generat dupa un profil selectat si care contine doar ofertele agentiei.

Detalii tehnice
Baza de date este criptata, informatiile fiind accesibile doar prin intermediul programului, iar la copierea aplicatiei pe alt calculator, administratorul trebuie sa ne solicite o cheie de activare.
Aplicatia comunica prin protocolul SOAP cu serverul care hosteaza baza de date pentru Internet.

Daca achizitionati aplicatia veti obtine urmatoarele beneficii in agentia dumneavoastra:
- eficienta marita
- ajutor in activitatea de consultanta
- securitate si transfer pe Internet

Site agentie de turism - gestiunea ofertelor turistice

Sunteti o agentie de turism si doriti sa fiti cat mai aproape de clientii dvs cu cele mai "proaspete" pachete turistice?
Modul de baza pentru site Agentie de turism:
- gestiune categorii / subcategorii destinatii turistice
- setare oferte speciale
- gestiune produse incoming - outgoing
- bannere publicitare pentru ofertele speciale
- administrarea textului cu editor special pentru text (gen word)
- newsletter
- hosting + SEO
- rezervari bilete de avion, hoteluri

Magazin online - solutii pentru comert electronic

Solutia noastra vine in spijinul celor care doresc prezentarea produselor si servicilor pe Internet, pentru a fi mai usor accesibile tuturor, dar mai ales comercializarea acestora in cadrul unui site cu design unic si atractiv.
Pachetul contine urmatoarele: prezentare produse pe site, dupa categorii, subcategorii de produse, cos de cumparaturi, cautare in site, administrare produse, comenzi, orice functionalitate putand fi realizata la comanda, asta daca nu exista in pachetul de baza.

ISOtop Enterprise a fost un suport strategic in certificare ISO 9001 a societatii noastre dar si in organizarea interna, ajutandu-ne in managementul societatii, definirea proceselor si managementul documentelor. Certificati ISO 9001
Featured on CoreIndex.com     Copyright © 2003 - 2010 SoftZone SRL. Toate drepturile rezervate.