SoftZone - Extending your virtual horizon, companie software Pentru stabilirea unei intalniri va rugam sa ne contactati:
office@softzone.ro

English English
ISOtop Enterprise - Aplicatie ERP, sistem integrat ISOtop Enterprise - inchiriere Aplicatie ERP, sistem integrat

AGImob - gestiunea ofertelor imobiliare

Instrument complex de gestiune a ofertelor imobiliare destinat exclusiv agentiilor imobiliare.

Programul ofera toate facilitatile de filtrare si selectare a ofertelor, precum si listarea lor spre a fi prezentate clientilor sau in format pregatit spre publicare in mass media.

Ofertele sunt prezentate sub forma de lista oferind astfel in permanenta o imagine de ansamblu, cu posibilitatea de stergere, editare si adaugare rapida folosind fereste intuitive, usor de utilizat.

Prin conectare la Internet ofertele selectate pot fi exportate pe site-ul Baia Mare Online si pe site-ul propriu gazduit ca un subdomeniu al bmo.ro care este automat generat dupa un profil selectat si care contine doar ofertele agentiei.

Detalii tehnice

Baza de date este criptata, informatiile fiind accesibile doar prin intermediul programului, iar la copierea aplicatiei pe alt calculator, administratorul trebuie sa ne solicite o cheie de activare.

Aplicatia comunica prin protocolul SOAP cu serverul care hosteaza baza de date pentru Internet.

Preturi

Achizitionare licenta:
Pret licenta Imobiliare: 450 EUR.
Abonament care include suportul tehnic + gazduire anunturi pe net (www.baia-mare-online.ro) + construire site propriu / agentie:
Pret abonament / an: 50 EUR.
Suportul tehnic este asigurat gratuit in prima luna dupa achizitionarea licentei.

Note:
* Preturile nu includ TVA;
* Preturile nu includ importul datelor din alte programe sau fisiere, acesta fiind calculat in functie de formatul datelor.

AGImob - gestiunea ofertelor imobiliare

AGImob - gestiunea ofertelor imobiliare AGImob - gestiunea ofertelor imobiliare
ISOtop Enterprise a fost un suport strategic in certificare ISO 9001 a societatii noastre dar si in organizarea interna, ajutandu-ne in managementul societatii, definirea proceselor si managementul documentelor. Certificati ISO 9001
Featured on CoreIndex.com     Copyright © 2003 - 2010 SoftZone SRL. Toate drepturile rezervate.